IFIREde mooiste vlam

JOUW DROOMHAARD

HAARDWANDEN

iWALL is een kant-en-klaar kastensysteem waarmee de haardwand van uw dromen binnen een mum van tijd wordt gebouwd. U hoeft enkel nog te genieten.

✔ Unieke en modulaire haardwand
✔ Combineerbaar met de iFiRE iGREEN, iGAS Premium en iBiO Design haarden
✔ Strak design
✔ Hoogstaande kwaliteit
✔ Snelle plaatsing
✔ Ontwerp via onze online configurator

Configureer zelf uw iWALLDownload de iWALL brochure

EEN MODULAIR, FLEXIBEL & GEMAKKELIJK SYSTEEM

De modulemeubelen van iWALL zijn variabel te schikken. U plant meteen uw volledige haardwand tot in detail of u vervolledigt geleidelijk. U kunt na de installatie probleemloos elementen aanbouwen. Indien u een andere haard in de toekomst wenst, kan dit gemakkelijk worden aangepast. Alles wat denkbaar is wordt werkelijkheid.

KANT- EN KLAAR, VAN HOGE KWALITEIT, GEEN VOORBEREIDING NODIG

iWALL is tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het geregistreerd systeem van iWALL worden maatverschillen van uw muur gecorrigeerd en is de installatie feilloos. U hoeft geen voorbereiding te treffen, geen breek-, schilder- of zaagwerken.

STOFVRIJE EN SCHONE INSTALLATIE

U kunt rekenen op een zorgeloze installatie, zonder vuil of ravage. Dankzij de kant-en-klare modules, blijft uw leefruimte ongeschonden tijdens de montage.

iWALL EEN VERASSEND VEELZIJDIG MEUBEL

iWALL is beschikbaar in verschillende trendkleuren. De wandelementen combineren feilloos met legborden verkrijgbaar in zwart metaal. Voor een overzicht van de verschillende modules en maten, raadpleeg het overzicht in het tweede deel van de brochure. Wij optimaliseren onze ontwerpen continu. Wij lanceren de komende seizoenen nog andere designs binnen het iWALL-productgamma.

INNOVATIEF, UNIEK EN GEPATENTEERD CONCEPT

Het iWALL modulair haardwandsysteem is uniek in zijn soort en gepatenteerd.

iWALL BIEDT EEN ANTWOORD OP IEDERE WOONKEUZE

iWALL kan overal onafhankelijk worden geplaatst. iWALL in combinatie met een iFiRE-haard op bio-ethanol is de ideale oplossing voor flats, lofts, lage-energiewoningen en nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn vaak gebouwd met geen of beperkte mogelijkheden qua brandstoftoevoer en rookgasafvoer, soms hebben ze slechts een minimum aan verwarming nodig.

iWALL biedt iedereen de mogelijkheid om een gezellige ruimte met open haard te creëren. Ook als u geen of beperkte aansluitmogelijkheden heeft. Kies tussen gas, bio-ethanol of hout als brandstof.

ONTWERP MET EEN ONLINE CONFIGURATOR

Simuleer met de iWALL-configurator de haardwandopstelling, volgens uw eigen voorkeuren. De configurator geeft u een duidelijk beeld over de mogelijke opstellingen en verschillende designs in een prachtige 3D-omgeving.

SNELLE OPBOUW

Het concept laat toe alle mogelijke maatproblemen van uw muur in de breedte en hoogte slim op te lossen. Hierdoor kan iWALL perfect en in een recordtempo worden geplaatst. Dit zowel voor een installatie met een haard met schoorsteen als zonder.

Ontwerp met onze online configurator.

Simuleer met de iWALL configurator de haardwandopstelling, volgens uw eigen voorkeuren. De configurator geeft u een duidelijk beeld over de mogelijke opstellingen en verschillende designs in een prachtige 3D-omgeving.

configurator

Het Stappenplan

1. Kies uw typehaard

Kies de brandstof die u wenst (gas, bio-ethanol of hout) en uw haardtype: frontmodel, 2-zijdig of 3-zijdig. De houthaarden zijn uitsluitend als fronthaard verkrijgbaar.

2. Kies uw haardmantel

Afhankelijk van de gekozen haard wordt een mantel met strakke convectie-uitblaasroosters meegeleverd.

3. Kies uw opbouw

Maak een keuze tussen de verschillende kastelementen om uw iWALL compleet te maken.

4. Kies uw afwerking

Kies tussen de verschillende kleuren en afwerkingsvormen als final touch.

de iWALL is geschikt voor

Houthaarden

Gashaarden

Bio Ethanolhaarden

INSPIRATIE

Haardwanden