IFIREde mooiste vlam

JOUW DROOMHAARD

GASHAARDEN

iGas Premium is met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technologische innovatie. Het is dé gashaard met een ultieme natuurlijke look. iGAS Premium heeft een uitgekiend branderontwerp waardoor het vlammenspel de uitstraling heeft van een echt houtvuur.

✔ Doordacht branderontwerp
✔ Natuurlijk hoog vlammenspel
✔ Dubbele brander
✔ Schakel beide branders in voor maximale warmte
✔ Kies enkel voor de hoofdbrander en verbruik tot 50% minder
✔ Magnifiek vuurbeeld ook bij laag vermogen: al vanaf 2kW

Ontdek al onze gashaarden
Download onze brochure

iFiRE Gashaard

  • iGAS Premium heeft een doordacht branderontwerp met natuurlijk hoge vlammen.
  • Vlammen over de volledige breedte van het toestel.
  • De dubbele brander bestaat achteraan uit een hoofdbrander met campfire look en een lange brander vooraan.
  • iGAS Premium heeft een variabel warmtevermogen. Schakel beide branders in voor een maximale warmte.
  • Kies enkel de hoofdbrander voor een minimumvermogen en verbruik tot 50% minder.
  • Magnifiek vuurbeeld oók bij een laag vermogen: al vanaf 2 KW (of 20% vermogen), wanneer de haard enkel op hoofdbrander staat met verlaagde vlammen.
  • U kunt de vlammenhoogte steeds instellen zowel op de stand met dubbele brander als die met enkele.

Afwerking

Anti-reflecterend glas
Voor een maximaal vuurbeeld zijn de iGAS Premium haarden beschikbaar met ontspiegeld glas. Dit glas beperkt het grootste deel van de reflecties waardoor u beter zicht hebt op het vuur.

Binnenbekleding branderbed
iGAS Premium gashaarden van iFiRE zijn beschikbaar met zowel keramische, reality houtstammen als met witte of grijze Carrara keien.

Zwart spiegelende of geribde achterwand
De achterwand van uw haard zorgt voor de finishing touch en is een decoratief element als de gashaard niet brandt. Standaard is de iGAS Premium voorzien van een hoogwaarde stalen achterwand. Wenst u meer dynamiek? Dan verkiest u beslist de zwart spiegelende achterwand, deze zorgt voor een knappe reflectie van de vlammen. Kies voor een geribde achterwand als u een minimalistisch en bruut karakter aan uw haard wilt geven.

Afneembaar stalen kader
Standaard levert iFiRE de iGAS Premium haard met een apart, afneembaar stalen kader. Het staalkader is gemakkelijk te plaatsen en geeft een extra dimensie aan uw haard. Werk zonder stalen kader voor een naadloze afwerking tussen uw haard en ombouw. In het geval van een afwerking met natuursteen kan het materiaal tot de kaderloze ruit van de haard doorlopen. Vormelijk sluiten alle materialen vlot op elkaar aan en kunt u genieten van een haard die perfect geïntegreerd is in een uitgepuurd design.

contacteer ons voor meer info

INSPIRATIE

GASHAARDEN