NL / FR     


BOEK EEN GRATIS AFSPRAAK MET UW iFiRE-ADVISEURU wil uw bestaande (inbouw)haard vervangen of u heeft nieuwbouwplannen en wil een mooi haardvuur integreren?
We geven u met plezier een antwoord op al uw vragen en begeleiden u bij de juiste keuze.WAARUIT BESTAAT ONS ADVIES?


STAP 1 - Welke brandstof geniet uw voorkeur?

U houdt van het knisperend geluid van een echt houtvuur? Of u geeft de voorkeur aan een gashaard met maximaal gebruikscomfort. Misschien bent u wel op zoek naar een sfeerhaard omdat u geen schoorsteen heeft? iFiRE heeft een oplossing voor iedere situatie. Het gamma bestaat uit haarden op gas, hout, bio-ethanol en elektriciteit.

STAP 2 - Voor welke stijl gaat u?

Vindt u een minimalistische gashaard met steeninleg het summum? U droomt weg bij een inbouwhaard op gas met boomstammen en een ongeëvenaard hoog vlammenspel? Heeft u liever een echt houtvuur met strakke belijning. Hoe dan ook iFiRE heeft een haard die past bij uw stijl en wensen.

STAP 3 - Hoofd of bijverwarming?

Heeft u centrale verwarming of vloerverwarming, welke oppervlakte heeft u te verwarmen ruimte? Samen kijken we welk type haard bij u wensen past qua vermogen.

STAP 4 – Ventilatie van de woning

Is de ruimte waarin de haard wordt geplaatst voldoende geventileerd? Indien u een bio-ethanolhaard wenst is een ventilatiesysteem vereist.

STAP 5 - Waar wordt de haard geïntegreerd en wat zijn de technische mogelijkheden?

We doen een check-up van de installatiemogelijkheden. Denk hierbij aan: de toevoer van verse buitenlucht, grootte van de bestaande schouw / schouwpotten, aanwezigheid van stroomvoorzieningen en stopcontacten, grootte beschikbare ruimte voor de haardwand enz. Voor elke situatie bieden we de juiste oplossing. En uiteraard adviseren we u over het juiste product.Boek hier uw afspraak en u krijgt van ons een telefonische bevestiging van uw afspraak.


   UW PERSOONLIJKE GEGEVENS:


   

   

   

   


   UW ADRESGEGEVENS VAN DE WERF:


   

   

   


   UW HAARD:


Welk type haard wenst u?

  


Wanneer wenst u de haard te installeren?

  


Welk budget heeft u voor ogen?

   


Nieuwbouw of verbouwing?

  


   UW AFSPRAAK


Wanneer bent u best telefonisch te bereiken?

      >>  VERZENDEN


Gelieve alle velden in te vullen.